Firma-arrangementer

Hos Lyø Beach Camp tilbyder vi firma arrangementer og events. Arrangementet bliver skræddersyet til jeres ønsker.

Eksempler
Afhængigt af årstiden, er det muligt at afholde en turnering på stranden, eller I kan leje baner i en indendør beachhal.

Turnering/spil på stranden. Dagsarrangement på nærmeste strand i nærheden af firmaet, med undervisning i beachvolley og en turnering til at slutte af på.
Fyraftensbeachvolley. Dette event består af 2 timers undervisning i beachvolley med kampe til sidst.
Julefrokost arrangement. Begynd julefrokosten med en beachvolley turnering.
Beachvolley event for dine medarbejdere, kunder & samarbejdspartnere. En sjov og anderledes måde at give dine ansatte, kunder og samarbejdspartnere en god oplevelse. Arrangementet foregår typisk i en beachhal med 2-3 timers undervisning, et par teambuilding-øvelser, samt leg og sjov i sandet. Dette har altid været et kæmpe hit. Tidligere har firmaer såsom Carlsberg, Isover og SAS Radisson brugt Lyø Beach Camp til at arrangere events som dette for dem.
Kontakt
For spørgsmål og yderligere informationer kan Thomas Lyø kontaktes på +45 20314045 eller på thomas@lyobeachcamp.dk

Arrangement med Riwal

Læs mere om Riwal her

Book en instruktør / gæsteunderviser for en aften.

Trænger volleyball klubben, holdet, trænerne, gymnasiet, højskolen, beachvolleyklubben til et par timers inspirations undervisning af en erfaren instruktør.

Hvis I ønsker yderligere informationer om events, gæsterundervisning m.m. kan Peter Lyø kontaktes på +45 40350920 eller på peter@lyobeachcamp.dk eller kontakt Thomas Lyø på +45 20314045 eller på thomas@lyobeachcamp.dk

Andre ydelser

  • ‘Vi kommer ud til Jer’. En klubaften hvor i tilbyder et enkelt hold eller flere et par timer med volleytræning. Disse aftener giver ny energi og inspiration til både spillere og trænere.
  • Vælg mellem både beachvolley og almindelig indendørs volleyball arrangementer.
  • Skal idrætslærerne på gymnasiet eller højskolen have et par timers aktiv undervisning hvor I får både undervisning samt en masse nye øvelser / ideer til jeres undervisning fremover i skolen.

Både Peter & Thomas Lyø har spillet volleyball/beachvolley på højeste plan i mange år. Begge har trænet en del hold gennem årerne og har mange års erfaring med undervisning på vores camps.

Udtalelser